Betovering.be

Opendeurdag

Gewapend met perkament, gezond verstand en twee benen gaat u op weg om magische personages uit het begijnbosdal ontmoeten.
De moedigste avonturiers kiezen ook de boomklim optie ; een parcours van +/-1 uur op enkele meters boven de grond.

Wist je dat? Betovering.be is een avonturenpark zonder CO2-uitstoot en naast het spel biedt Betovering.be "natuurontdekkingen" en "groene tips" om de biodiversiteit om u heen aan te moedigen en het grote publiek te sensibiliseren om meer aandacht te besteden aan hun omgeving.

WAT IS ER NIEUW IN 2021 ?

Ontdek nieuwe wegen die u naar nieuwe plaatsen zullen leiden zoals de Put van de Libellen, het Hol van de Elfen of de Meanders van de Vallei, en ontdek nog meer titels in 2021 !
Verkrijg in het begin van het seizoen de adelbrief die u als Boogschutter van het Begijnbosdal aanstelt. Worden nog verwacht tijdens het seizoen: de gelederen van Ridder, Tovenaar, Heks.
Bekijk onze website om te weten wat de zoektocht van het moment is!
Bij elke nieuwe zoektocht: nieuwe spellen, nieuwe personages, nieuwe uitdagingen!

BETOVERING.BE IS :

Betovering.be... Dat is vooral een paar uur gezellig samen doorbrengen in de open lucht, tijdens een groots opgezet avontuurlijk spel voor iedereen, zonder CO2-uitstoot en zonder afval!

Een leuke buitenactiviteit voor het hele gezin, voor klein en groot.
Met familie, vrienden, voor een verjaardag of een schoolreisje...
We verwelkomen u bij vele gelegenheden om fantastische momenten te delen.
Alles is mogelijk bij Betovering !

Wil je een beetje hoogte? Het is mogelijk om de boomklim optie toe te voegen, waarna u wordt uitgenodigd om een tussenstop te maken in het Land van Vertigo, onder het toeziend oog van onze vrolijke houthakker.

Betovering is geopend: van 10 april tot 7 november 2021, op zaterdag en zondag van 13 tot 18 uur; elke woensdag en donderdag tijdens de schoolvakanties van 11 tot 17 uur; uitzonderlijk elke dinsdag in juli. Check de andere openingsdata op onze website!

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
De Betovering Trassersweg 347 1120 Neder-Over-Heembeek
Wanneer

tot

Prijs
€ 12,5 Basistarief: 12,50 €; Groepen: 10,00 €; Artikel 27: 1,25 €
Reservatie
0477624000
Organisatie
Contact
info@sortilege.be
Phone: 0477624000