Boekbabbel: Het zoutpad (Raynor Winn)

Cursus of workshop

Raynor Winn en haar man Moth raken binnen een paar dagen alles kwijt. Ze verliezen hun huis door een speculatieschandaal en Moth blijkt een ernstige ziekte te hebben. Met de moed der wanhoop nemen ze een impulsief besluit: ze gaan de eeuwenoude South West Coast Path lopen, weg van alles en iedereen. Het is een tocht van 1000 kilometer door het oeroude, verweerde landschap langs de zuidkust van Engeland. Met elke stap, door iedere ontmoeting, en ondanks alle moeilijkheden die ze onderweg tegenkomen, verandert de tocht het leven van het stel.

'Het zoutpad' is het overweldigende debuut van de Engelse schrijfster en langeafstandwandelaar Raynor Winn. Het is een inspirerend verhaal over het omgaan met verdriet, de helende kracht van de natuur en de herontdekking van de ware betekenis van het leven, als je alles bent kwijtgeraakt.

Wil je deelnemen aan deze Boekbabbel? Lees het boek en schrijf je in. Iedereen is welkom op de Boekbabbel. De deelnemers vormen een bonte verzameling van Nederlandstaligen en anderstaligen met een goede kennis van het Nederlands. 

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

vier-taaliconen
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed. Meer info
Waar
Muntpunt, Zinneke 1, S2 Munt 6 1000 Bruxelles
Wanneer
17/12 om 10:00
Organisatie
Sleutelwoorden