Booba

Concert
Gevierd of gehaat, hij is in een paar jaar de standaard geworden waaraan de Franse rap zich nu probeert te evenaren zonder het ooit te bereiken. De snotaap die in de jaren 90 zong dat "enkel misdaad loont," is nu een ervaren ondernemer, een geprezen multi-platinum artiest die een plaats in de zon verdiend door de kracht van zijn woorden en een wil zonder gebreken. "Sinds de misdaad loont, geen nederlaag!" rapte hij in 2005 op de hit "Garde la pĂȘche." Wie zal iets anders zeggen?

Booba laat nooit een kans liggen om Amerika en zijn high-end rap te vieren, maar hij vergeet zijn verleden niet en de vintage rap die hem heeft grootgebracht. Gewapend met geslepen refreinen, leunend op een nog rijk werkwoord waaruit hij levendige beelden trekt, die liggen tussen gecodeerde realisme en urban cinema, bewijst Booba nog maar eens dat hij zowel virtuoos in inhoud als in vorm is.

Vrede nastrevend, is hij niet bang van de oorlog. Booba heeft steeds een goede dosis humor, met een glimlach dat de concurrentie uitdaagt terwijl hij zijn succes viert.

Praktische informatie

Waar
Paleizenplein 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Brussels Expo