Buiten zinnen

Theatervoorstelling

In de late winter van 2020 loopt fotograaf Eddy Verloes bij stormachtig weer op een Belgisch strand een groep uitgelaten chassidische Joden tegen het lijf. Hun bewegingen lijken een schimmenspel. Hij maakt er foto’s van die over de hele wereld reizen en valt meer dan 30 keer in de prijzen. Benno Barnard, Nederlands dichter-schrijver én minnaar van de Joodse cultuur, is onder de indruk van de fotoreeks en schrijft er tien beklijvende gedichten bij.

Nu is er ook de voorstelling waar beeld, zinnen en muziek in elkaar overvloeien. Benno Barnard en Eddy Verloes vertellen en dragen voor. The river curls around the town’ zorgt voor de muziek. Dichter-schrijver en voormalig VRT-journalist Geert Van Istendael leidt de avond in goede banen. Verwacht een boeiende en veelzijdige kijk op de Joodse cultuur, en betoverende composities.
Beeld, zinnen en muziek

De toegang tot het evenement is op naam en enkel mogelijk als je in het bezit bent van een COVID Safe Ticket. Zo garanderen we een veilig en aangenaam evenement. Ben je op de dag van het evenement ziek? Dan vragen we je om ieders veiligheid te respecteren en je aanwezigheid te annuleren. Kijk voor meer info over het COVID Safe Ticket op www.covidsafe.be

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
GC De Linde Kortenbachstr. 7 1130 Haren
Wanneer
This event is finished.
Prijs

€ 15,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Basistarief: 15,00 €
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden