Concert Bain Musical

Concert
Soledad ontstond al in 1995 als een groep met 5 jonge maar zeer getalenteerde muzikanten die allen gepassioneerd waren door de tangomuziek van Astor Piazzolla. Ze specialiseren zich dan ook in de Tango Nuevo.
Ondertussen, na meer dan 20 jaar, is Soledad een trio dat terug grijpt naar haar roots’ maar ook heel wat zijsprongetjes weet te maken naar klassieke muziek van grootmeesters als Ravel en Prokofiev.
Soledad is een publiekslieveling en was al meermaals laureaat bij verschillende wedstrijden voor kamermuziek in binnen- en buitenland. Ze speelden in fantastische zalen als het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel en de Suntory Hall in Tokio, maar evengoed in Florida, Taiwan, Canada en zowat elk Europees land.
Nu komen ze, speciaal op hun vraag, een intiem concert spelen in de Oude Kerk van Sint-Agatha-Berchem, een plek die onder klassiek geschoolde muzikanten gekend en geliefd is voor zijn unieke akoestiek. We mogen ons dan ook verwachten aan een bijzonder unieke avond van drie topmusici, mis dit niet.

Soledad
Manu Comte, accordeon
Alexandre Gurning, piano
Jean-Frédéric Molard, viool

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

één-taalicoon Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt.
Waar
GC De Kroon J.B. Vandendrieschstr. 19 1082 Sint-Agatha-Berchem
Wanneer

tot

Open op:

  • Vrijdag van 0:00 tot 23:59
Prijs

€ 10,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Basistarief: 10,00 €
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden