De Vos in het Bos

Theatervoorstelling

Op zondag 28 februari en 7 maart kan u deze voorstelling meepikken, uitgekleed tot de essentie en herwerkt tot 6 korte verhaaltjes van ongeveer 5 minuten.

GC Ten Weyngaert tekende een wandelroute uit in het Dudenpark en op verschillende plaatsen langs de wandeling kunnen de bezoekers (lees: gezinnen in hun bubbel, een klas) wegwijzers en paaltjes met QR-codes vinden. Door het scannen van die QR-codes krijgen ze een episode van het verhaal te zien. In het totaal 6 episodes van telkens ongeveer 5 minuten.

Welke verhaaltjes?: Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook overeen wolf! De Vos in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels.

Idee: Jeroen Swyngedouw, CC Brasschaat. Spel: Bart Embrechts en Alain Rinckhout. Muziek: Jan Blieck. Kleding en attributen: Miep Embrechts. Productieleiding: An Lombaerts en het opname team van Robin Fasseur.

Duur?: + - 1.5u

Voor wie?: voor het hele gezin, vanaf 4 jaar, en voor scholen.

Beginpunt wandeling : Brusselse Steenweg / Mysteriestraat

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

drie-taaliconen
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen. Meer info
Waar
Dudenpark Victor Rousseaulaan 1190 Vorst
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
3
Organisatie