Familietheater: Schrik (5+)

Theatervoorstelling

Deze nieuwe voorstelling van Les Zerkiens vertelt met weinig woorden, maar met sprekende beelden en aan de hand van poppen en objecten twee verhalen over kleine en grote angsten.

In het eerste verhaal verspreiden allerlei soorten angsten zich over de stad wanneer het onweer losbarst. Iedereen heeft wel érgens schrik van: Marie is bang in het donker, Bigoudi heeft schrik van de stofzuiger ...

In het tweede verhaal wordt de toeschouwer meegenomen naar een kasteel met verschillende gangen en deuren. Achter die deuren woont een oude vrouw samen met vreemd gezelschap.

"Of ze nu schrik hebben van spinnen, van het donker, van de dood of van monsters, dankzij de nieuwe voorstelling van Les Zerkiens kunnen kinderen met zachtheid greep krijgen op wat hun hartje heimelijk angst aanjaagt." (Catherine Makereel Le Soir)

Poppenspel: Isabelle Pauly en AnneSara Six - Regie en lichtontwerp: Guillaume Hunout - Techniek: Benjamin van Thiel - Decor en poppen: Isabelle Pauly, AnneSara Six en Marie Van Roey - Met de steun van: Centre Culturel d’Etterbeek Le Senghor, Centre de la Marionnette de la Fédération Wallonie Bruxelles, Mercelis, Théâtre la Montagne Magique, Huis van Culturen en Sociale Samenhang van Sint-Jans-Molenbeek, Huis van Culturen van Sint-Gillis, Centre Culturel de Schaerbeek, GC Ten Weyngaert, Centre Culturel Wolubilis, la Roseraie, Sabam

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
GC Essegem Leopold I-str. 329 1090 Jette
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
3
Prijs

€ 6,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Basistarief: 6,00 €
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden