Feest in de boomgaard van Natuurpunt Brussel!

Festival

14u00 Inloop, met taart en een drankje, jullie aangeboden door Natuurpunt! Wees zo vrij om jullie muziekinstrumenten mee te nemen voor een enige mini-jams!

14u15 Een introductie “ObsIdentify”, door Luc de Wit.

Met de App, die je thuis (of ter plaatse) kunt downloaden, kun je fantastische natuurobservaties doen. Wie er al mee werkt, kan iets specifiekere vragen stellen.

14u30 We oefenen met de App in de praktijk!                                                   

We vragen ons af: “wat is wilde natuur?”

14u45 Korte dialoog rond ervaringen met de app, samen met Herwig Mees en Lex Gommers

Er kunnen vragen worden gesteld. Er zullen ook verschillende Natuurpunters en deelnemers van de cursus “Natuur in de stad” aanwezig zijn!

15u15 – 15u45 Rondwandeling met vragen en verhalen. Begeleiding door Lex Gommers en anderen

Wie wil, mag zijn of haar antwoorden tijdens de wandeling op Padlet posten (download die eventueel al thuis), zodat er mooie collage van alle deelnemers ontstaat (kennis vooraf niet nodig, tegen 15u15 is er een korte uitleg ter plaatse)

Doorlopend: oorwormpotjes maken met Nadine van Rompuy.        

Verfraai je potje met eigen tekeningen of motiefjes! Er zijn enige potjes voorhanden, je mag er ook zelf meenemen. Ze kunnen na afloop in een boom worden gehangen of je neemt je creatie(s) mee naar huis.

>> Gelieve je voor de activiteit aan te melden (liefst uiterlijk tegen 10/10/21) via Nadine (nvanrompuyz@gmail.com) of via Lex (authentiek.be@gmail.com)


Routebeschrijving: ga best boven het Ziekenhuis langs. Kortom: kijk je uit op het Ziekenhuis, ga dan naar rechts de grote baan op en de parking voorbij en sla (bij de school bestaande uit containerklasjes) links de Schapenweg in (dit kan op de fiets en te voet). Laat de eerste boomgaard links liggen en sla dan de eerste weg links in.


Klik hier voor het Facebook-evenement.

Lees hier alvast meer over de natuurboomgaard: http://natuurpuntbrussel.be/boomgaard-jette/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Courjette Schapenweg 1090 Jette
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
1
Organisatie