fototentoonstelling 11.11.11: Raqqa, een stad die weer voorzichtig haar gezicht toont.

Cursus of workshop

Fototentoonstelling: Raqqa, een stad die weer voorzichtig haar gezicht toont.
In het kader van de jaarlijkse 11.11.11- campagne tonen we de fototentoonstelling van Tim Dirven, die in 2018 naar Raqqa in Syrië trok. Hij bezocht er de partnerorganisatie van 11.11.11, Totol, een voorbeeld van een straffe changemaker.
In de verwoeste Syrische stad Raqqa geeft Totol nieuwe kansen. Dag in dag uit maken de bezielers van Totol het verschil voor de bewoners van de stad. Dat vertaalde Tim Dirven in prachtige beelden. De mooisten werden gebundeld in de fototentoonstelling Raqqa, een stad die weer voorzichtig haar gezicht toont.’

Over Tim Dirven

Tim Dirven (1968) is een wereldburger. Lang geleden tuimelde hij tijdens een reportage in Bosnië in de oorlogsjournalistiek. Later trok hij naar Rwanda, Afghanistan, Armenië en talloze andere brandhaarden. Onderweg leerde Tim pakkende foto’s maken. Zijn beelden vertellen verhalen van mensen die in doorgaans penibele omstandigheden trachten te overleven. Hij combineert zijn werk voor de krant De Morgen met persoonlijke fotoprojecten. Hij verzamelde al tal van prijzen en awards.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

twee-taaliconen
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed. Meer info
Waar
GC Ten Weyngaert Bondgenotenstr. 54 1190 Vorst
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
6
Organisatie
Sleutelwoorden