HERFSTIVAL

Theatervoorstelling

Het eerste weekend van oktober toveren we Op-Weule om tot een magisch herfstland. Herfstival is een gezellig weekend vol theaterplezier voor kinderen en families. Er zijn voorstellingen voor baby’s, opgroeiende peuters en kindjes. De Bistro is het hele weekend open voor herfstige gerechten en drankjes. Reserveer nu je tickets voor 2 en 3 oktober via https://bit.ly/herfstivaltickets ! Hieronder vind je een handig overzicht van de voorstellingen.

ZATERDAG 2 OKTOBER:
Op zaterdag is er keuze uit twee voorstellingen. BOKS is een dansvoorstelling van Theater De Spiegel in een houten installatie voor kindjes vanaf anderhalf jaar. Het publiek wordt als het ware opgenomen in een expressieve en fysieke voorstelling. Het stuk prikkelt visueel en zonder veel woorden wekt het toch heel wat hilariteit op.

Voor 5+ is er zaterdag ook De Walvis is verdwaald’ van straattheater Puurlain. De kinderen worden onderge-dompeld in een prachtig Kamishibai-verhaal met textiele 3D prenten, figuren en manipulaties. Kamishibai is een Japanse vorm van straattheater. Ben je benieuwd? Kom dan kijken en ontdek het zelf.

ZONDAG 3 OKTOBER:
Op zondag zijn de baby’s en peuters aan de beurt. De Sint-Lambrechtsbibliotheek focust al langer op de allerkleinsten en nodigt vaste partner Musica uit voor drie muzikale workhops.

En voor 6+ is er zondag ook nog circus! Kijk jullie ogen uit op de acrobatische, woordeloze voorstelling On Point’ van Piet Van Dycke. Twee acrobaten spelen een spel van evenwicht. Wie blijft het langste overeind?

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

één-taalicoon
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands. Meer info
Waar
GC Op-Weule St.-Lambertusstr. 91 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Contact