Kennismakingsdag: projectwww

Cursus of workshop

Ken jij projectwww al? Dit bijzondere jongerenproject is er voor leerlingen uit het 4e, 5e en 6e middelbaar. Op 15 september geven we een infomoment in GC De Kriekelaar voor jongeren uit Evere, Schaarbeek, Sint-Joost-ten-Node, Haren, Zaventem, Vilvoorde en omstreken. Kom gerust eens langs!

PROJECTWWW?

Wil je graag je creatieve ei kwijt op een podium of achter de schermen van een voorstelling? Dan is er een grote kans dat je jezelf wel een rol ziet spelen in projectwww’ (Wie, Wat, Waarom).

Samen creëer je een podiumvoorstelling van A tot Z. Dat gebeurt onder de warme begeleiding de coaches Nadine en Amin. Not your typical school coaches, maar creatieve zielen die helpen in de ontwikkeling van jouw talent op de planken of achter de coulissen. Of dat nu theater, dans, woord, multimedia of een combinatie daarvan is.

Je kunt deelnemen aan projectwww als schoolactiviteit in maar liefst vier regio’s in Brussel en de rand. Wij zijn er voor regio Brussel-Noord, Zaventem en Vilvoorde. Als kers op de taart wordt de voorstelling ook opgevoerd als publieksoptreden in verschillende cultuurhuizen.


MORE INFO?

Check projectwww op Instagram of stuur een berichtje naar Vanessa (vanessa.vanfraeyenhoven@vgc.be)


EEN INITIATIEF VAN Zinnema en Lasso in samenwerking met GC De Kriekelaar, GC Ten Noey, GC De Linde, CC Bolwerk en CC De Factorij.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
GC De Kriekelaar Gallaitstr. 86 1030 Schaarbeek
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sleutelwoorden
vgc