Met BOp vzw: Kombuite Zomerse wandeling Langs de Zuunbeek naar Coloma

Begeleide uitstap of rondleiding
Inschrijven is verplicht omdat we het aantal deelnemers beperken tot maximaal 20 personen. Zorg dat je op tijd bent zodat we op het afgesproken uur kunnen vertrekken. Voorzie wat om te drinken, zeker op warme dagen.

Voor sommige wandelingen komen we terug met De Lijn. Koop vooraf een lijnkaart want je kan geen tickets op de bus meer kopen (info tickets De Lijn: https://www.delijn.be/en/vervoerbewijzen/tickets/)

We respecteren uiteraard de corona-maatregelen die van toepassing zijn. Ben je verkouden of heb je koorts … blijf thuis en verwittig ons tijdig zodat we andere kandidaat-wandelaars kunnen contacteren.

Vrijdag 21 augustus: Langs de Zuunbeek naar Coloma.
Afspraak aan de uitgang van metrostation Coovi (lijn 5) op de Bergensesteenweg. Van daar wandelen we door de wijken Negenmanneke en Zuun, langs de Zuunbeek richting St. Pieters-Leeuw met als einddoel het domein Coloma en de Rozentuin. Een wandeling boordevol prachtige landschappen en natuurschoon. Terugkeer naar Brussel met de Lijn.

Gids: Willy De Saeger.

De wandelingen starten telkens stipt om 13.30 uur op de plaats van afspraak.

Afstand: van 7 tot 10 km.

Bijdrage per wandeling 4 euro, met BOp-kaart 3 euro, Paspartoekansentarief 2 euro, mits omruiling 15 Paspartoepunten gratis.

Vóóraf inschrijven is verplicht!

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

twee-taaliconen
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed. Meer info
Waar
Metro Ceria/Coovi Bergense Steenweg 1301 1070 Anderlecht
Wanneer
This event is finished.
Prijs

€ 4,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Basistarief: 4,00 €