PAUSE - open mic

Concert

NL | PAUSE. Programmeer jezelf! Neem plaats achter onze vitrine in een ongezien decor, doe waar je goed in bent en laat de voorbijgangers van de Fortstraat even stilstaan in deze gekke tijden.
Op 8.02.2021 lanceert de Pianofabriek een event waarbij zowel kunstenaars als buurtbewoners zijn betrokken. Onze volledige exporuimte wordt door KAK-collectief omgetoverd tot een grotesk decor met plaats voor een open podium voor de buurtbewoners. Het decor is feestelijk, kleurrijk, zot, laagdrempelig en recyclet! Een stoepkar met warme chocomelk maakt het geheel af en de captaties van ZinTV zorgen voor een bijna live ervaring via streaming.
Een OPEN PODIUM in onze vitrine waarmee we elke dag van maandag tot vrijdag tussen 17u - 18u vanaf 8 februari tot 26 februari de Fortstraat wat leven inblazen via jouw performance.
In deze langdurige pauze van activiteiten, sociaal contact, het culturele leven en noem maar op, hopen we de passanten een korte pauze te laten nemen aan onze vitrine, en deze in te vullen met verwondering en verrassing.
Wat krijgen ze precies te zien? Dat bepaal je zelf! Wij programmeren namelijk niets.
Ben jij iemand die staat te popelen om je talent, passie, bezigheid aan de Fortstraat te laten zien en op te treden in onze vitrine? Programmeer jezelf dan even in!

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Pianofabriek Fortstraat 35 1060 Sint-Gillis (Brussel)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sleutelwoorden
vgc