PLAY festival

Spel of quiz

PLAY is een GRATIS speelfestival voor jong & oud waar van alles te beleven valt. Op het programma: spelletjes, sport, een springkasteel, Kamishibai, crea-ateliers, workshops, performances en circus. Alles gaat door aan de Andromeda Agoraspace in de Tweehuizenweg in St-Lambrechts-Woluwe. Je hoeft niet op voorhand re reserveren. We registreren alle deelnemers ter plaatse en volgen de coronaregels. Wees snel want...vol = vol!

** 1 juli doorlopend**

LA BOITE A CLOUS: CARROUSEL SHURIKEN

Beleef een ongezien ervaring met Compagnie Boite à Clous: ouders en kinderen die als samoerai verkleed zijn, strijden tegen de vijanden: de ninja's! Op de carrousel zijn fantastische wezens die de kinderen kunnen berijden. Voor de sportievelingen is er ook de mogelijkheid om te trappen. Omdat iedereen weet dat de beste carrousels door mensen worden aangedreven. Het geheel zal in een feestelijke sfeer verlopen, dankzij een muzikaal apparaat dat bestaat uit een gemechaniseerde banjo en een elektronisch draaiorgel dat deuntjes produceert die het midden houden tussen kabukitheater, countrymuziek en hardcore techno!

** 2 juli doorlopend**

ZAPOI DE ELAND

Vanuit de diepten van de steppen nodigt Zapoï de eland (vergezeld van zijn trainer) kinderen uit voor een ritje op zijn rug. Zapoï, een levensgrote pop op vier poten, komt uit zijn schuilplaats om families te ontmoeten en zorgt overal waar hij komt voor een verkwikkende wind.

Venu du fin fond des steppes, Zapoï l’élan invite les enfants pour une petite balade au sommet de son dos, accompagné de son dresseur. Marionnette à 4 pieds grandeur nature, Zapoï sort de son abri à la rencontre des familles et donne un souffle vivifiant là où il passe.

** 3 juli om 16u30 **

CIE HOPSCOTSCH: CATCH YOU LATER!

De hoelahoep is cool. En chic. En zorgt voor party! Welkom op het grootste hoelahoepfeest ooit. Ontdek en beleef de sprankelende vriendschap tussen Mary en Anne, koninginnen van de hoelahoep en de evenwichtsoefening.

De twee beste vriendin

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
GC Op-Weule St.-Lambertusstr. 91 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden
vgc