postponed/cancelled -, Selina Thompson salt.

Concert
salt. gaat over het bestaan van de koloniale geschiedenis in het alledaagse, de politiek van verdriet en wat er binnen in Selina's hoofd gebeurt telkens wanneer iemand vraagt "waar kom je vandaan?" en weigert om Birmingham of de baarmoeder van haar moeder als antwoord te nemen. De performance is gemaakt tijdens een drie maanden durende reis en samen met kunstenaarscollectieven in Accra en Kingston.  salt. is onderdeel van een breder oeuvre dat Black identity onderzoekt: wat betekent het om deel uit te maken van de diaspora, en de verandering en genezing die nog moeten komen.

BIO

Selina Thompson is een artiest en performer die in Birmingham woont. Haar werk is speels, participatief en intiem, gericht op identiteitspolitiek en hoe dit onze lichamen, levens en omgevingen definieert. Ze toont haar werk in cafés, kappers, toiletten en soms ook in cultuurhuizen.

 By and with Selina Thompson, Commissioned by Yorkshire Festival, Theatre Bristol and MAYK. Supported by the National Theatre Studio. Part of the British Council Showcase 2017. Funded by Arts Council England and 200 kind and generous supporters who donated towards the voyage across the Atlantic.

Photo by Richard Davenport

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Beursschouwburg A. Ortsstraat 20 1000 Brussel
Wanneer
This event is finished.
Prijs

€ 14,0

Kansentarief met Paspartoe Brussel: € 2,0

Basistarief: 14,00 €
Organisatie
Sleutelwoorden