Quality Time CANCELLED

Concert
Speciaal voor De kroon zal Bart Van Bilzen, tevens bezieler van het evenement, opnieuw solo optreden. Het wordt theatraler en minder muzikaal dan bij zijn performance voor Quality Time anderhalf jaar geleden, kondigt hij aan. Wie niet vertrouwd is met de komische stijl van Bart, kijkt eens naar zijn video’s op zijn website (www.bartvanbilzen.be). Recent maakte hij er nog een paar in (en over) onze gemeente.

Vanessa Daniëls rondde enkele jaren geleden de theateropleiding af aan de Kleine Academie in Brussel. In Dkantine wil ze fragmenten brengen uit Kaffee’, haar eigen creatie van vorig jaar, aangevuld met andere, poëtische teksten. Vaste muzikale begeleider Olivier Dessailly zal woord en spel van Vanessa vertalen in een unieke lapsteel sound. Dat wordt genieten.

Een andere lokale artiest die avond, is Claude Lammens. In 2019 pakte Claude uit met een mooie uitgave van (zijn eigen nauwgezette Brusselse vertaling van) 154 Sonnetten van William Shakespeare’. Nederfanters op sterk water vroeg Claude om een aantal daarvan te performen alstublieft. Nie te rateire, zouden we zeggen. Tot slot krijgt de hele Nederfantersavond een bijzondere presentator in de persoon van Marc Gaij, ondere andere muzikant bij Emballage Kado’. Vanachter de buffetpiano in Dkantine zal Marc de avond al van bij de aanvang de nodige ambiance geven. Want zo kennen we hem.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

één-taalicoon
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands. Meer info
Waar
GC De Kroon J.B. Vandendrieschstr. 19 1082 Sint-Agatha-Berchem
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
3
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden