Quality Time

Concert
De Quality Time concertjes in Dkantine zijn ondertussen al een paar jaar een ideaal podium voor jonge (Berchemse) artiesten om hun eerste plankenkoorts te overwinnen, maar ook gevestigde artiesten komen er graag om een nieuw programma uit te proberen bij een aandachtig luisterend publiek. Deze concerten zijn een organisatie van GC De kroon in samenwerking met Pieter Gouvart en Curieus 1082.
In 2006 ontmoetten ze elkaar opnieuw. Ze gingen van start met een gemeenschappelijk project: Franse chanson. Hun eerste optreden was meteen een daverend succes. Ze interpreteren, met veel overgave, chanson en liederen. Laat u verrassen!

Dezelfde avond zijn ook vijf vrouwen aan de macht. Deze dames hebben elk een verschillende achtergrond: Joanne uit Groot-Brittannië, Amelie uit Duitsland, Emma uit Nederland, Charlotte uit Luxemburg en Hannelore uit België. Samen vormen ze het kwintet Avenue Auderghem. Zowel over het leven als de liefde wordt er gepraat en gezongen. Schenk jezelf een goeie kop thee uit, geniet van dit totaalspektakel en voel de energie stromen.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

één-taalicoon Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt.
Waar
GC De Kroon J.B. Vandendrieschstr. 19 1082 Sint-Agatha-Berchem
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
3
Organisatie
Contact
Sleutelwoorden