Toter Fisch & Infinityum

Concert
Hoewel beïnvloed door bands als FINNTROLL of FINSTERFORST, claimt TOTER FISCH zijn eigen identiteit. Soms episch, brutaal, donker of feestelijk, de liedjes willen gevarieerd worden, terwijl ze toch trouw blijven aan de sfeer van de piraterij.

De band ontwikkelt ook een tweede, meer "traditioneel folk" facet, na de geboorte van een akoestische EP, "Bottoms Up Treasure" werd uitgebracht in september 2016.

Op 18 maart 2017 gaat de crew voor anker met zijn 1ste album "Yemaya", volledig geproduceerd in de Vamacara Studio!
Na enkele tientallen concerten in de regio Tourangelle en elders (MFest 2016, Amarok 2016, Cernunnos Pagan Fest 2017, Motocultor 2017...), is TOTER FISCH op zoek naar data in heel Frankrijk en daarbuiten om zijn muziek te verdedigen en zijn universum te delen op het podium!

STAY DRUNK !

Infinityum ( Epic Pagan Metal / Frankrijk)

Infinityum is een Pagan Metal band die in februari 2016 in Nantes, Frankrijk werd opgericht. Hun muziek integreert vele elementen uit extreme Metal zoals Black Metal of Death Metal, gecombineerd met melodieën en orkestraties uit respectievelijk Folk Metal en Symphonic Metal. De band ontwikkelt een universum dat middeleeuwse fantasie tot heldhaftige fantasie combineert met tracks die voor live-optredens zijn gecomponeerd om bij elk concert een gedenkwaardige herinnering achter te laten.

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
Jeugdhuis De Schakel Roodebeeksteenweg 270 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe (Brussel)
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 8,0 Basistarief: 8,00 €
Organisatie