Workshop Belgische chocolade

Cursus of workshop

Tijdens deze 1 uur durende workshop leer je hoe je chocolade moet tempereren en hoe je op basis daarvan twee soorten Belgische chocolade kunt maken.

Truffels: je leert hoe je heerlijke truffels kunt maken, gevuld met een ganache van Belgische pure chocolade.
Bedelaars: maak smakelijke bedelaartjes, schijfjes Belgische melkchocolade, met naar keuze gedroogd fruit, pistachenoten, noten of zelfs specerijen!
Maak ook een gepersonaliseerde chocoladereep!!!

Je realiseert minstens 12 pralines, waar je ter plaatse van kunt proeven of die je kan meenemen voor je familie of vrienden.

Geschikt voor veganisten.

Gesproken talen : Engels, Frans, Italiaans

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
The Belgian Chocolate Makers Chaussée de Charleroi 125 1060 Sint-Gillis
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
6
Prijs
€ 35,0 Basistarief: 35,00 €; Senioren: 30,00 €; Kinderen: 25,00 €
Reservatie
+32 (0)2 203 92 20
Contact
contact@chocolaterie.brussels
Phone: +32 (0)2 203 92 20
Sleutelwoorden