Yoga voor kinderen

Sportactiviteit

Yoga is erop gericht een balans te vinden tussen lichaam en geest. Meer innerlijke balans, een soepel lichaam en minder stress, dat zijn maar een aantal voordelen van yoga.

Kinderyoga biedt alle voordelen van yoga en dit spelenderwijs met aandacht voor de ontwikkeling van het kind.Kinderyoga stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen. Bovendien zorgt Kinderyoga ervoor dat kinderen zich beter kunnen concentreren, dat ze zich beter kunnen ontspannen en wordt ook het zelfvertrouwen gestimuleerd.

Kinderyoga is dynamisch en wij voorzien een combinatie van spelletjes, verhalen en liedjes om spelenderwijs nieuwe yogaposities aan te leren.

Groep 1 13:30 – 14:30: vanaf 4 tot 7 jaar

Groep 2 14:30 – 15:30: vanaf 8 tot 12 jaar


Nathalie is een drietalige enthousiaste yoga lerares die gebeten werd door de yoga microbe ruim15 jaar geleden, hierbij ook 4 keer naar India reisde en uiteindelijk besloot ze in het exotische Cambodia haar opleidingstraject voor yoga coach te doen en gaf hierna ook bijna één jaar les bij verschillende resorts en in verschillende hotels aan een uiteenlopend publiek. Vandaag is ze terug in Jette en is ze gedreven om de yoga microbe door te geven aan kinderen.

met Nathalie Reubens

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Waar
vzw Labolobo Firmin Lecharlierlaan 4 1090 Jette (Brussel)
Wanneer
This event is finished.
Leeftijd
4
Prijs
€ 50,0 Basistarief: 50,00 €