Offscreen 2019 wedstrijd

Offscreen Film Festival is het meest curieuze en atypische Brusselse filmfestival. Grijp hier je kans om tickets te winnen!

Offscreen Film Festival 2019

Van 13 tot 31 maart 2019 brengt Offscreen, het meest curieuze en atypische Brusselse filmfestival, weer een programma vol films die tegen de mainstream inzwemmen. Van cultklassiekers over buitengewone B-films tot hedendaags werk van onafhankelijke en authentieke filmmakers. Met UiTinBrussel maak je kans op een duoticket voor een van de onderstaande films. Mail je naam en de film van je keuze naar win@uitinbrussel.be.

WIN WIN WIN!

Boiled Angels: The trial of Mike Diana

Mike Diana was de eerste kunstenaar in Amerika die werd vervolgd voor obsceniteit. Advocaten en beroemdheden getuigen in deze geschifte documentaire. Mail ‘Boiled Angels’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> woensdag 27 maart (21.30 uur), Cinema Nova

Domestik

Roman is geobsedeerd door zijn wielrennercarrière. Hierdoor heeft hij nauwelijks aandacht voor zijn vrouw die al even compulsief bezig is met zwanger geraken. Mail ‘Domestik’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> donderdag 28 maart (19.00 uur), Cinema Nova

Mondo Cane

Deze exotische Mondo film vormde de basis voor de ‘Faces of Death’-reeks met al dan niet geënsceneerde (zelf)moorden, bizarre rituelen, pervers gedrag en beestachtig geweld. Mail ‘Mondo Cane’ naar win@uitinbrussel.be en maak kans op een duoticket.
> zaterdag 30 maart (17.00 uur), Cinematek