Wat

Paspartoe is een spaar- en voordelenpas. Spaar met je Paspartoe bij elke activiteit een punt aan een Paspartoe-zuil of -balie. Heb je een aantal punten gespaard? Ruil ze voor mooie voordelen, want dat kan al vanaf 2 punten! Met je Paspartoe kan je ook terecht in de andere UiTPAS-regio's: zowel om punten te sparen als om ze te ruilen. Hier vind je alle aangesloten regio's.

Gespaarde punten en voordelen

Check je gespaarde punten en voordelen:

Tarieven

Paspartoe koop je eenmalig en is levenslang geldig. Je pas staat op naam, ieder gezinslid heeft een eigen pas nodig. Er zijn drie tarieven:

1. Basistarief: € 5

2. Jongerentarief (jonger dan 26 jaar): € 2

3. Kansentarief (voor inwoners van het Brussels hoofdstedelijk gewest met een beperkt inkomen): gratis + kortingen voor vrijetijdsactiviteiten. De korting hangt af van de prijs:

  • de activiteit kost maximum € 16: je betaalt altijd € 2.
  • de activiteit kost meer dan € 16: je krijgt (variabele) kortingen, die automatisch op je pas worden opgeladen. Hier vind je een overzicht.

Kom jij in aanmerking voor het kansentarief?

Voor wie?

  • Paspartoe is er voor iedereen vanaf 3 jaar.
  • Paspartoe aan kansentarief is alleen beschikbaar voor inwoners van het Brussels hoofdstedelijk gewest.
  • Heb je al een UiTPAS? Dan kan je ook punten sparen én omruilen bij onze Paspartoe-partners. Ook met je Paspartoe kan je in de andere UiTPAS-regio’s terecht.

Hoe?

Haal je Paspartoe bij één van onze verkooppunten.

Welkomstpakket

Bij je Paspartoe ontvang je meteen een mooi welkomstpakket met:

  • 2 punten
  • MIVB-ticket
  • Muntpunt-zak

Alle Brusselaars met een Paspartoe krijgen ook ieder jaar een digitale cultuurbon van 6 euro. Deze kan je gebruiken voor korting bij een cultureel evenement van een Paspartoe-partner. Kost de activiteit 6 euro of minder, dan betaal je niets. Kost je evenement meer dan 6 euro, dan betaal je de rest. De cultuurbon is niet geldig voor activiteiten die minder dan 2 euro kosten.  

Liever in groep?

Ga je liever niet alleen op stap en ben je lid van een vereniging of organisatie erkend door de Vlaamse Gemeenschapscommissie? Dan kan je aansluiten bij een groepsactiviteit. Meer info vraag je bij je vereniging of organisatie of bij de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Privacybeleid en gebruiksvoorwaarden.

Voor Paspartoe en UiTPAS geldt een eenduidig privacybeleid. Hier vind je de privacyverklaring. Ook zijn er enkele gebruiksvoorwaarden van toepassing: