Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel en is er nu voor iedereen. Ook niet-Brusselaars kunnen van de voordelen genieten (excl. kansentarief). Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Ontdek alle algemene info in onze folder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

Nieuw: Zomeractie

De voorbije maanden was het onmogelijk om punten te sparen met je Paspartoe. Neem je deze zomer deel aan één van de activiteiten van Paspartoe-partners? Neem dan een foto van jezelf waarop duidelijk te zien is aan welke activiteit je deelneemt. Stuur deze foto samen met je Paspartoe-nummer naar paspartoe@vgc.be. Zo krijg je 5 punten per persoon per verschillende activiteit!

Op zoek naar zomeractiviteiten van de Paspartoe-partners? Hier vind je inspiratie.

Coronavirus

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn sommige Paspartoe-partners momenteel gesloten. Het sparen en omruilen van punten is daardoor tijdelijk niet mogelijk. Hierdoor komen ook diverse omruilvoordelen te vervallen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven, komen heel wat Paspartoe-partners met interessante online initiatieven om de dag door te komen. Van virtuele museumbezoeken en theatervoorstellingen tot filmprogramma’s en knutseltips. Op onze Facebookpagina houden we je op de hoogte.

Vanwege de omstandigheden brengen we uitzonderlijk geen voordelenbrochure voor mei-juni uit. De komende maanden zal er daarom ook geen nieuwsbrief verschijnen. Als er weer nieuwe omruilvoordelen zijn, dan publiceren we die voorlopig op deze website en Facebook.

Bedankt voor je begrip.

Voordelenbrochure

Momenteel is er geen voordelenbrochure. 
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Nieuwe partner

Vanaf nu kan je ook bij ADAM - Brussels Design Museum terecht met je Paspartoe. Hier kan je punten sparen, omruilen en gebruik maken van het kansentarief. In ruil voor 30 punten krijg je de catalogus The Plastic Collection.

Kortingen

Heb je een Paspartoe tegen kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Voordelen in de kijker

20 punten

Haal meer uit je Paspartoe! Neem bij aankoop van een ticket voor een zomertocht in ruil voor 20 punten gratis iemand mee. Zo beleef je samen de...

25 punten

Haal meer uit je Paspartoe! In ruil voor slechts 25 punten krijg je een gratis ticket voor een zomertocht naar keuze bij Brukselbinnenstebuiten....

30 punten

The Plastic Collection is de tentoonstellingscatalogus van de permanente collectie van het ADAM – Brussels Design Museum. De teksten werden...