Paspartoe

Paspartoe is dé vrijetijdspas voor Brussel en is er nu voor iedereen. Ook niet-Brusselaars kunnen van de voordelen genieten (excl. kansentarief). Zo kan je voordelig aan cultuur-, jeugd- en sportactiviteiten deelnemen. Paspartoe is jouw sleutel tot vrije tijd in Brussel!

Ontdek alle algemene info in onze folder / Lisez notre depliant / Read our brochure.

Voordelenbrochure

Bekijk hier de voordelenbrochure voor november - december 2020. LET OP: vanwege de verscherpte coronamaatregelen in Brussel komen sommige omruilvoordelen - zoals die voor Filem'On en BIG BANG Bubbel - te vervallen. Andere omruilvoordelen zijn wellicht tijdelijk niet verkrijgbaar omdat de betreffende partners gesloten zijn.

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Wegens succes verlengd: DoucheFLUX

Ruil je punten om voor een goed doel! Bij verschillende Paspartoe-partners kan je opnieuw terecht voor de Solidaire Douche van DoucheFLUX. Lees hier meer.

Nieuwe partners

Vanaf nu kan je ook bij Design Museum Brussels, Circus Zonder Handen en Jeugd en Muziek Brussel terecht met je Paspartoe. Bij deze nieuwe partners kan je punten sparen, omruilen en gebruik maken van het kansentarief. 

Kortingen

Heb je een Paspartoe tegen kansentarief? Dan krijg je, naast omruilvoordelen, ook kortingen bij Paspartoe-partners. Voor activiteiten tot en met 16 euro betaal je altijd 2 euro. Voor duurder aanbod zijn er variabele kortingen.

Coronavirus

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn sommige Paspartoe-partners momenteel gesloten of beperkt open. Het sparen en omruilen van punten is daardoor tijdelijk niet mogelijk. Hierdoor komen ook diverse omruilvoordelen te vervallen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op. Bedankt voor je begrip.

Voordelen in de kijker

2 punten

Ruil 2 Paspartoepunten voor een ticket van het Sintfeest in GC De Maalbeek. Heb je het gehoord? Sinterklaas komt naar De Maalbeek! Kom hem een...

10 punten

De coole Tote Bag van Circus Zonder Handen is de ideale zak om altijd bij te hebben is. Voor je sportkledij, een drankje of je boeken voor school...

30 punten

The Plastic Collection is de tentoonstellingscatalogus van de permanente collectie van het Design Museum Brussels. De teksten werden geschreven...

10 punten

In ruil voor 10 punten ontvang je dit pakketje van 5 postkaarten met tekeningen van illustratrice Herlinde Demaerel. Om naar familie, vrienden,...